Klippfisk og Lubbesild er mye brukt her i vest...
Her jeg bor blir den kalt Tørrfisk, for den blir tørket mye lengre enn vanlig Klippfisk.
Men forøvrig er prosessen den samme. Her ligger den å tørker i solveggen av huset vårt.
Det har vært flott tørkevær i dag. 13 pluss i skyggen. Men den må inn til natten når det blir rått.
Jeg tar ofte frem denne gamle kokeboken, for her står det mye jeg har nytte og glede av :)
Lubbesild er en vinner her. Saltet, røkt og tørket. Ferdig når Gjøken galer skal den være :)
Den er havets spekemat. God med flatbrød til, eller med kalde poteter og kefir ;)
Her er den folkets favoritt. Veldig populær sommermat, som de aller fleste bare må ha:)
Idag fant jeg årets første Løvetann her på gården. Ha en fin søndagkveld :)
Da der såg meget godt ut! :)
SvarSlettDa der såg meget godt ut! :)
SvarSlettJa det er det. Det kan jeg love deg :)
SvarSlett