søndag 28. juni 2015

Blomster, jordbær og løk

 Litt grått og overskyet her i dag. Men det hverken regner eller blåser heldigvis, det er fint å være ute å rusle i hagen, bare for å følge utviklingen på blomster og nytteplanter.
                                          Storkenebb...
                                          Gressløken blomstrer...
                                          Jeg lar den blomstre, for bienes skyld.
                                          Rosa akeleie...
                                          Den vokser ut av en Bregne....
                                          Luftløken kommer med småløk..
                                          Artig og nyttig løkart og også dekorativ.
                                          Ha en riktig fin søndag kveld :)

6 kommentarer:

 1. Heisann! Jo takk, og mandagen kom som du skriver med flott havevær. Det gror godt i dine bed også. Jeg har laget mitt eget lille markjordbærsted - eller rettere sagt til lille barnebarnet mitt, ved å hente planter fra andre steder på tomta. Er spent på om vi kan høste noen i år! Det begynner å likne på noe i rosebedet. Må nok avse et par dager til for å komme i mål. Til tross for villhave, er det en del å holde i orden. Epletreet er borte i valurter som har spredd seg voldsomt... Ha en fin kveld ;:OD)

  SvarSlett
 2. Hei. Det høres ut som du har fått unna en hel del i hagen. Å, så koselig at du har laget markjordbær sted til barnebarnet ditt :) Ha en fin kveld du også :)

  SvarSlett
 3. Mye fint her. Jeg har også noen blå storkenebb i hagen, lurer på om de kanskje kom fra et planteloppemarked i fjor, hadde helt glemt dem ut. Vet du hva dine heter, de ser like ut?
  Hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 4. Jeg vet dessverre ikke hva de heter. Det er bestemoren til mannen min som har æren for at de står her. Så de har vokst her lenge før min tid på gården. Men jeg kan prøve og finne ut av det. Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 5. Jeg har også sånne storknebb tror jeg. Hos meg er de ei stor tue som brer seg godt. De skjuler et kumlokk. Fint med akeleie i bregna!

  SvarSlett
 6. Ja, den vokser godt her også, det samme gjør akeleiene. De kommer opp over alt, men det er greit, for de er så fine :) Ha en fin sommerdag :)

  SvarSlett