lørdag 6. juni 2015

Sommerdag.

 I går hadde vi den første sommerdagen her på øya. Det var faktisk 17 pluss. Noe vi opplevde som veldig varmt etter denne kalde våren vi har hatt i år. Men i dag er det kald nordavind igjen.
 Jeg har fått litt bladlus på de gamle rosebuskene. Så de skal jeg spyle med kaldt vann, så skal jeg vente noen dager. Er det fremdeles lus, så spyler jeg de en gang til. Enkelt og effektivt:)
 Disse fine klokkene her har jeg hørt så mange forskjellige navn på at jeg ikke tør å bruke noen av de. Kjært barn har mange navn, og sånn er det vel med blomstene også :)

                                              Men de er jo fine da :)
 Storknebb. Blomstrer ikke ennå men jeg kan skimte noen knopper langt der inne.
 Hostaen blomstrer heller ikke. Men den har store fine blader og er alltid dekorativ
 Katten Nille er alltid med på alt som skjer. Her er det luking i kjøkkenhagen på gang:)
                                           Ha en riktig fin helg :)

6 kommentarer:

 1. Hei
  Flotte blomster, og du er heldig som allerede har roser i blomst. Håper sola kommer og skinner i hagen din.
  Klem vivi

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar. Sola kommer og går her i hagen for tiden, litt ustabilt vær med andre ord. Men blomstene trives :)

  SvarSlett
 3. Hei, takk for den koselige hilsenen til oss som er blitt storesøster -og Besta for andre gang! Kommer tilbake når tida blir litt mer regulert!
  Ser ut som om du har en koselig liten have!

  SvarSlett
 4. Hei. Ja jeg forstår hvordan du har det nå. Jeg har selv opplevd det hele seks ganger, og det er like stort hver gang :) Ha en riktig fin dag :)

  SvarSlett
 5. Håper du får vekk lusa med vann. Har ikke prøvd det med roser, men har klart det på basilikum. De blå klokkeblomstene fikk jeg info på min side om at heter spaniablåstjerne. Et navn jeg syns er vanskelig å vende seg til fordi det jo er klokker og ikke stjerner og jeg er vokst opp med å kalle dem pariserklokker, men det må jeg altså vende meg av med. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 6. Ja det har gått bra før, men jeg må spyle de to ganger. Takk for info om klokkeblomstene. Da heter de Spaniablåstjerne fra i dag. Ha en fin dag du også :)

  SvarSlett