tirsdag 29. september 2015

Maling og mimring

                               Nå har jeg snart fått alt på plass i de ferdigmalte skapene....
  Bare litt småting igjen, tenkte jeg skulle holde det litt enkelt. På veggen ved kroskapet henger ett gammelt bilde av meg. To år gammel, med full kontroll på hunden (valpen). Jeg har lest ett sted at barn som vokser opp med hund, lærer seg lettere å "lese" andre mennesker. men har også en tendens til å ta over kommandoen. Mulig at det stemmer, til en viss grad :)
 Noen uker før dette bildet ble tatt, hadde jeg langt hår, med korketrekkerkrøller. Men så kom min farmor på at det sikkert var mer praktisk med kort hår, så hun satt meg på kjøkkenbenken med en øse på hodet, og klippet rundt med kjøkkensaksen ( uten å spørre min mor først) Derav bollesveisen!!:D
 Minnet har jeg i form av bildet :) Men ikke bare det, jeg har også arvet øsen! DEN øsen :D
                               Så langt er håret mitt i dag, jeg har nesten ikke klippet det siden :)
                               Men over til noe helt annet. Så var det monsterskrivebordet sin tur...
                               Det har også blitt nytt. Her er det midt i grunningsprosessen....
                               I skrivende stund, er det nettopp ferdig malt, heldigvis :)
                                          Ha en fin høstuke :)

6 kommentarer:

 1. Så flink du er da! Maling er mye jobb, men du verden så fint det blir. Moro med gamle bilder!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Takk! Ja, det er mye jobb, særlig med skapene. Å, så finner en mye rart i skuffene, som bringer frem gamle minner, og det er morsomt :) Snart ferdig med malingen nå, bare etpar stoler igjen :) Ha en fin kveld du også :)

  SvarSlett
 3. Det ble fint:) Og jeg er svak for kaffeserviset. Jeg har noe tilsvarende som jeg "bare måtte ha". De er så dekorative.

  SvarSlett
 4. Takk, Kaffeserviset er etter min farmor, som så mange andre ting her i huset. Men jeg har også kjøpt mye, så det fylles opp i skap og skuffer :) Må innrømme at jeg har litt dilla på serviser, men jeg bruker de også når anledningen byr seg. Å det vil si ganske ofte :) Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 5. Moro med gamle bilder:) Det finnes lite bilder av meg som barn, for jeg er nr 5 i søskenflokken, og da hadde de vist fotografert fra seg med de andre ,) Men bollesveis hadde jeg også.
  Skal si du er flink til å male! Imponert igjen jeg. Ha en fortsatt fin uke:-))

  SvarSlett
 6. Ja, det knytter seg mange artige minner til de. Har ikke så mange bilder av meg selv jeg heller, selv om jeg var eldst. Men mer en nestemann, merkelig nok. Ha en fin uke du også :)

  SvarSlett