mandag 28. desember 2015

Den første snøen

 I går kom den første snøen! Det var på tide syns vi, for nå har det regnet og blåst lenge nok. Det er noe med den julesnøen, den lyser opp i juletiden og lager en fin ramme  rundt feiringen.
                               Det var ikke mye som kom ned,  men alt hjelper...
                               Vinden stilnet og alt ble hvitt...
                               Endelig ble det jul i skogen...
                               Julerosene blomstrer i snøen...
                               Blåtimen...
                               Amaryllisen er i ferd med å blomstre...
                               Bordet blir dekket til julens lutefiskmiddag...
                               Ha en fin romjul!

15 kommentarer:

 1. Ja, det var hyggelig å få litt julesnø! Flotte stemningsbilder!

  Det blir nok en fin amaryllis. Mine har ikke åpnet seg enda, men de kommer nok snart.

  Fortsatt god jul!

  SvarSlett
 2. Ja, det var en kjærkommen forandring! Det har vært mye ruskevær i vinter. Min Amaryllis åpnet seg i dag, den er faktisk fin :) Ha en fortsatt fin jul du også!

  SvarSlett
 3. Hei! Det blir mye lysere. Vi kan faktisk gå tur uten hodelykt. Vi bor på landet uten gatelys.
  Fine vinterbilder ute og inne. Her blomstrer den første amaryllisen. De er flotte.
  Fortsatt god romjul! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Ja det er merkbart lysere. Nå kan jeg se landskapet utenfor vinduet om kvelden! Julestemningen har kommet til Espeli :) Amaryllis er en flott blomst, som jeg bare må ha i julen! Ha en fortsatt god romjul du også!

   Slett
 4. Jeg synes det var deilig med litt snø no, på tide! :) Mine amaryllis er flotte, men kanskje litt på hell..håper de står til over nyttårsaften. :)Koselige bilder! :)

  SvarSlett
 5. Jeg synes det var deilig med litt snø no, på tide! :) Mine amaryllis er flotte, men kanskje litt på hell..håper de står til over nyttårsaften. :)Koselige bilder! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, snøen lyser opp i vintermørket, og vi trenger litt lys for tiden! Men den skal visst ikke ligge så lenge, for det er meldt regn og vind igjen. Men enn så lenge, herlig :)Min Amaryllis har nettopp åpnet seg, og den er så fin! Ha en fin romjul!

   Slett
 6. Tror dere har fått mer snø hos dere enn her. Håper det hvite blir liggende litt.
  Hilsen ingeborg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi har mer snø her enn lengre sør på øya også. Jeg håper også at den blir liggende litt til. Det er så rent og lyst ute med litt hvitt på bakken :) Fortsatt god jul!

   Slett
 7. Herlig at noe har kommet snø, vi hadde siste juledager veldig fint,
  men vi hadde ikke snø... men jeg tenker snø kommer januar??? Så fint
  med snøstjerner. Vakre bilder du viser, fantastisk blåtid... jeg så
  i fjor blånisse og rødnisse på TV og dette året jeg så Tre nøtter til Askepott... slottet er her med meg i nærheten :-))) Fortsatt god jul og god nyttår. Hilsen fra Viola

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg hadde ikke trodd at snøen skulle komme i julen! Nå er den dessverre på vei bort! Så heldig du er som bor i nærheten av slottet til Askepott! Idyllisk med gamle slott! Håper du får litt snø der du bor i vinter. Ha en fortsatt god jul og godt nyttår du også :)

   Slett
 8. Det var en kortvarig glede med snøen men vakkert så lenge det varte :-)) Ha en fortsatt fin romjul! Også med regn :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den ble kortvarig, men veldig fint avbrekk fra regn og storm :) Godt med en liten pause fra uværet:) Ha en fin romjul du også, uansett vær og vind =D

   Slett
 9. Det er helt fantastisk at julerosene blomstrer i snøen! I dag kom det snø her også. Jeg håper det kommer mer, for til uka er det spådd iskaldt. Godt nytt år! Det er veldig hyggelig med kommentarene dine:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de er fantastiske! Så fint at du har fått litt snø, kanskje den blir liggende også, nå når det skal bli så kaldt. Veldig hyggelig å få kommentarer av deg også! Ønsker deg og dine ett riktig godt nytt år :)

   Slett