onsdag 27. januar 2016

Vårminner

 Jeg sitter her og blar i vårbilder fra i fjor, for nå er det ikke så lenge til våren. Min vår begynner ofte innendørs, med innkjøp av vårblomster, for å forkorte ventetiden og få litt vårstemning på forskudd.
                               Gule tulipaner lyser opp i en grå tidligvår...
                               Mens jeg venter på påskeliljene ute, har jeg de inne...
                               Viktig å ikke vanne for mye, for da blir de så lange...
                               Snøklokkene slik de stod i mars...
                              De er så fine der de baner seg opp av brun plen...
                               Påskeliljene kommer også tidlig...
                               Spaniablåstjerne spruter opp av jorden...
                               Gravmyrt høyt oppe på en berghylle...
                               Hagebloggeren måtte klatre med kamera...
                               Så kom april med flotte solnedganger...
                                Bildene er tatt fra hagen, etter en flott aprildag.
                               Ha en riktig fin uke!

20 kommentarer:

 1. Vårbilder kan gjerne vises mange ganger! Tulipaner er en skikkelig vårblomst. Flotte solnedganger :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det må være lov å mimre litt om våren, for å korte ned ventetiden :) Tulipanen er en av mine yndlingsblomster og en fin vårblomst! Håper vi får en tidlig vår i år! Det hadde vi fortjent. Spent på orkanen som kommer til helgen, men det vil vel helst gå bra :) Ha en fin kveld Marit!

   Slett
  2. Flotte vårteikn.
   Ja, det er berre å gle seg.
   Faktisk litt vårleg no, men eg rekna med det er
   forbigåande... ;)

   Slett
  3. Ja, det er godt å tenke på at de går imot vår. Her er det litt vårlig også, men det er ikke enkelt å spå været her i vest. Det var meldt kaldere vær til helgen, men nå er det meldt storm fra sørvest, så det er ikke godt å si hva vi kan vente oss fremover:)

   Slett
 2. Det er koselig å starte våren innendørs og nå er det ikke så lenge til :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Våren starter alltid innendørs her i huset! Helst i januar, med det samme julestasen er pakket ned:)

   Slett
 3. Kjempefint. Passer så godt akkurat nå.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er vel dette vi venter på, at vårblomstene skal komme igjen. Jeg har satt massevis av løker, og er veldig spent på om de klarer seg i jojoværet vi har hatt i vinter. Ha det godt du også!

   Slett
 4. Våren er rett rundt hjørnet til deg nå, tror jeg:) Koselig å pynte opp innendørs på denne tiden mens en venter, og gult er flott!
  Ha det fint:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nå er vi snart i februar, så det begynner å nærme seg :) Det hjelper å pynte med vårlige blomster inne, for at ikke ventetiden skal bli så lang. Gult er fint om våren, det er vårblomstenes farge og skaper vårstemning i huset. Ha en fin dag:)

   Slett
 5. Litt lyser for hver dag og små vårtegn dukker stadig opp av bakken :-)) Det var litt deilig når mildværet kom tilbake?! Selv om snøen gav lys til dagene.. Ha en flott helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det går mot lysere tider! Jeg fant mange små vårtegn i ettermiddag, når jeg gikk rundt i hagen for å rydde vekk løse deler før orkanen. Ja, mildværet er herlig, ikke godt å fryse :) Vinteren er best på bilder, syns jeg da :) Ha en fin helg!

   Slett
 6. Heisann - her har plutselig kulda takka for seg for denne gangen. Kan gå uten noe på henda ... uten å fryse! Tulipanene er krydder i tilværelsen. Her lyser en farverik bukett opp i stua. Ha fine "vårdager"!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, her har det vært plussgrader en god stund nå, men veldig mye regn og vind! I morgen kommer orkanen Tor på besøk, og jeg må si jeg er spent! Tulipaner og vårblomster er viktig for trivselen nå når vi er i denne vår/vintertiden :) Ha fine "vårdager" du også!

   Slett
 7. Det var deilige bilder å se nå ! Har akkurat vært en tur ute for å sikre løse gjenstander, og fjernet endel strie, den kan gjøre mer skade enn gavn i dette været.
  Men vi har tre primulaer som blomstrer nå, litt for tidlig.
  Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nå begynner det å våres! Alt kommer litt for tidlig på grunn av regnet! Håper ikke det blir mye frost fremover. Her har det vært storm i dag, men ikke orkan som det var meldt. Nå kom til og med solen frem:) Ha en fin helg!

   Slett
 8. Heisann, joda Tor har kommet ... han rev med seg julepynten jeg kjøpte forrige uke, en kule pynta med "rognebær" som hang ved inngangspartiet. Den har nok fart nedover bakken og lagt seg under en busk! Kanskje en nabo får glede av den... Jeg foretrekker heller kulde, snø og knaking under støvlene enn uling rundt hushjørnet. Ha riktig go´hælj ;:OD)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Ja, disse orkanene er veldig ødeleggende, så jeg er glad den ikke traff oss i år igjen. Det går aldri bra:) Nå har vi bare en vanlig storm, og det er vi vant til :) Ha en riktig god helg du også :)

   Slett
 9. Vi trenger litt vårlig inspirasjon nå, selv har jeg plukket inn magnolia til driving i dag.:)
  Hilsen Ingeborg

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det gjør vi virkelig, og det er heldigvis ikke lenge til våren! Vi slapp unna orkanen i dag også, og det er jeg veldig takknemlig for. Men jammen blåser det godt! Ha en riktig god helg Ingeborg!

   Slett